Egy napunk az oxigénnel, avagy hogyan neveljük diákolimpikonokat.
2014. október 18. írta: Vitaminpartner

Egy napunk az oxigénnel, avagy hogyan neveljük diákolimpikonokat.

Mivel sportos család vagyunk különös izgalommal és várakozással fogadtuk az oxigén bevezetését. Nem hiába... messze felülmúlta a várakozásainkat !

Egy napunk az oxigénnel, avagy hogyan neveljük diákolimpikonokat.

Számtalan érem született, amit megfejelt egy országos diákolimpiai arany érem duatlon sportágban ! Az Oxigén hat ! Bizonyítva !!! Egy fogyasztónk tollából.

 Az oxigénről. A Calivita számos terméke a kedvencünk. Azért szeretjük őket mert tényleg hatnak. A saját bőrünkön érezzük ezt.

A kedvencek között is van egy olyan termék amit különösen szeretünk. Ez a termék az Oxy Crystal. 

Egy napunk az oxigénnel. Mert számunkra már családtag ! Mivel sportos család vagyunk különös izgalommal és várakozással fogadtuk a termék bevezetését.

5 pohár az asztalon, mindenki toporog, várja cseppjeit.... a férjem azonnal futásnak ered és meg sem áll 20 km-ig csak úgy próbából.... Stopper.... lenyom.... hazaér. Újabb egyéni rekord .... Az oxigén hat !!! Bizonyítva !

Másnap a fiam úszóversenyre készül. Este oxigén, reggel oxigén. Egy nagy flakonba bekészítve oxigénes víz. Izgatottan várjuk az eredményt !  Délután 16.00-óra nyílik az ajtó, több érem a nyakába. 

Sikerült !!! Az oxigén hat ! Bizonyítva !

Pár óra múlva érkezik egy telefon. Szia a fiad több másodpercet javított az eredményén, azt mondta anya oxigénnel etet. Mi az az oxigén ? Mondanál róla valamit.... Persze.... találkozzunk.....!  

Tovább pörög a nap, délutánra kicsit fáradunk. Pár csepp oxigén egy pohár vízbe és mintha kivilágosodna minden, valahogy sokkal nagyobb energiával vetem bele magam a délutáni teendőkbe. Hazaér a másik fiunk .... Anya holnap nem akarok iskolába menni, dolgozatot írunk.  Nem igaz, hogy én soha nem tudok beteg lenni.... Más persze.... ! Tudom, mondtad az oxigén pusztítja a bacikat. Igen és a vírusokat, gombákat isteszem hozzá. Igen, válaszolja. Miatta van minden......!!!  

A kislányom topog a lábamnál, tartja a poharat.˝ ana téjek otigént ,mejt szejetem......Tötönöm.......tiveten.... Szép összetett mondat mondat egy 2 évestől. Nemhiába már a hasamban hozzászokhatott a cseppkehez.... úgy látom sokat segített az idegrendszer fejlődésénél.  

Lefekvéshez készülünk. Pár csepp oxigén az arclemosóba, ezzel törlöm át az arcom, több krémet használtam már de ezt nem múlja felül semmi, ki kell próbálni és látni, érezni fogják miről beszélek.

Kilépek a fürdőszobából a fiam azonnal átveszi a helyem, látom utánoz .Használja az arclemosóm ?! Később rákérdezek miért ? Mert látod kijött megint egy pattanás és reggelre csak ezzel tűnik el. Mosolygok .....az oxigén hat  !!!   TÖBBSZÖRÖSEN  BIZONYÍTVA !

Gratulálunk az Országos duatlon diákolimpia kétszeres győztesének Ludányi Bendegúznak !!! Hiszem 2014-ben is sikerült megismételni a győzelmet ! Hurrá 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminpartner.blog.hu/api/trackback/id/tr156805501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása