Egészségmegőrzés vércsoportra szabott multivitaminokkal.
2015. február 18. írta: Vitaminpartner

Egészségmegőrzés vércsoportra szabott multivitaminokkal.

Ha nem éred be egy általános multivitaminnal, válaszd a vércsoportodnak megfelelő Vital terméket.

Ha nem éred be egy általános multivitaminnal, válaszd a vércsoportodnak megfelelő Vital terméket.

Hitted volna, hogy az egész életedet, egészségedet ősidőktől fogva meghatározza az milyen a vércsoportod ? Bizonyára hallotál már a vércsoport szerinti diétáról, miszerint más táplálkozás ajánlott más más vércsoportúak számára.
Kinek mi ajánlott ?
  • 0-vércsoportúaknak a legősibb vércsoport ezért is fontos a a számukra rendszeres húsfogyasztás, de nem mindenféle húskészítmény, nem ehetnek ők sem büntetlenül minden húsféléből. Meg kell válogatni mi az ami hasznos a szervezetük számára.
  • Az A-vércsoportúaknak inkább a, a zöldségek és gyümölcsök és a gabonafélék az előnyösek, ők közelítenek a vegetáriánus táplálkozáshoz.
  • B- szerencsés vércsoport a maga „vegyes” táplálkozásával. Sok minden megfér a táplálkozásásban.
  • Az AB-vércsoportúak is picit jobban válogathatnak, de inkább a vegetarianizmushoz közelítenek.  
Az egészégmegőrzés szempontjából fontos, hogy figyeljünk mi a vércsoportunknak a legmegfelelőbb táplálék. A szervezetünk hálás lesz érte.
Kíváncsi vagy a TE vércsoportodnak mi a legmegfelelőbb. És mi az amit messziről kerülj el.    Katt ide !

Dr. J. D'Adamo elmélete a vércsoportok sajátosságairól.

Az elmúlt tíz évben szélsebesen terjedt és sok ezer embert hódított meg egy amerikai orvos-természetgyógyász, Dr. J. D'Adamo elmélete és tapasztalata a vércsoport szerinti táplálkozásról. Amelynek kutatását már édesapja kezdte el az 50-es években.

Adamo doktor betegei gyógykezelését különféle diétákkal egészítette ki, megfigyelte és azt tapasztalta, hogy erre az emberek különbözőképpen reagálnak. Ennek okát kutatva jött rá arra, hogy az egyes étrendi diéták, eltérő reakciókat váltottak ki. Arra a megállapításra jutott, hogy alapvetően a vércsoportok különbözőségei váltják ki az eltérő reakciókat. A tanulmányait és megfigyeléseit írásban is rögzítette. Később könyvét kiadták. Nagy siker lett. Így számtalan emberhez el tudta juttatni a vércsoport szerinti diéta egészségmegőrző hatását. 

Tudtad hogy különböző vércsoportúaknál a vitaminok is másképp hasznosulnak ? 

Nos, a vércsoport szerinti diéta, bár egészséges, ha egy 4 fős családot veszünk figyelembe, valljuk be őszintén nem egyszerű feladat. Ha nem tudsz vagy nem akarsz szigorú diétába kezdeni, szedj multivitamint speciálisan személyre szabottan a vércsoportod szerint ! Ugyanis a vitaminokra és az ásványi anyagokra is ugyanúgy igaz: más-más szükséges különböző vércsoportúak számára ! Mindenki más, miért is kellene mindenkinek ugyanaz az összetételű multivitamin.

A Vitamin Partner egyik kedvence ! A CaliVita® International Vital termékcsaládja, Európa legkorszerűbb multivitaminjainak egyike. Különlegessége, hogy nem ugyanazt az összetételt ajánlja mindenkinek. 

Figyelembe veszi a különböző vércsoportokat, ami sok mindent meghatároz életünkben és egészségi állapotunkban egyaránt. Ez a kiváló összetételű vitamin- és ásványianyag-készítmény a szokásos összetevőkhöz képest értékes plussz hatóanyagokat is tartalmaz. Emellett értékes gyógynövények találhatóak meg benne, amelyek a Te vércsoportodnál gyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik. Egészségmegőrzés a Vital termékcsaláddal megfelelő választás.

Tudtad hogy a 0-ás vércsoportú emberek között például gyakoribb a gyomorsósav-túltengés és a gyomorfekélyre való hajlam ? A számukra kifejlesztett vércsoport-specifikus étrend-kiegészítő éppen ezért petrezselyemkivonatot és édesgyökeret is tartalmaz, melyek védő hatást gyakorolnak a gyomor nyálkahártyájára.

Figyelembe véve az egyes vércsoportok különbözőségeit, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények kivonatát is tartalmazzák a termékek. Létrehoztak egy olyan speciális, egyedi multivitamin-termékcsoportot, mely a szervezet számára szükséges valamennyi vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazza. Így az egészségmegőrzés szempontjából fontos szerepe van.

Ha nem éred be egy általános multivitaminnal, válaszd a vércsoportodnak megfelelő Vital terméket.

Egészségmegőrzés vércsoportra szabott multivitaminokkal

 

 A részletekért kattints ide !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminpartner.blog.hu/api/trackback/id/tr677186561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása