A rák oka az Oxigénhiány ? A csapból is oxigénes víznek kellene folynia...
2014. október 18. írta: Vitaminpartner

A rák oka az Oxigénhiány ? A csapból is oxigénes víznek kellene folynia...

Ezért a felfedezésért Dr. Otto Warburg 1931-ben Nobel-díjat kapott. "A rákos sejtek keletkezésének elsődleges oka a sejtek oxigénhiánya.

A rák oka az Oxigénhiány ? A csapból is oxigénes víznek kellene folynia...

Ezért a felfedezésért Dr. Otto Warburg 1931-ben Nobel-díjat kapott. 
"A rákos sejtek keletkezésének elsődleges oka a sejtek oxigénhiánya. Kísérletileg bizonyított, hogy ha az oxigén felvétele a sejtben 35%-kal csökken tartósan, akkor az a sejt elrákosodik." 
Vagyis a daganatos megbetegedések kialakulásának elsődleges oka a sejtek oxigénhiánya (Hypoxia). Hoppá....!

Ezt az információ miért nem folyik a csapból is !? Bezzeg a dráma...

Ha bekapcsolom a TV-t már néha azt gondolom csak rosssz dolgok történnek a világban.... Pedig ez nem igaz.

Ez az információ elgondolkodtatott, és arra ösztönzött kicsit nézzek utánna a dolgoknak. És ami még érdekes ezt már elismerték 1931-ben sőt Nobel-díjal is jutalmazták.

Miért nem nem propagálják az orvosok ? És miért nem adnak belőle minden daganatos betegnek ? Már megelőzés szintjén is a polcon kellene lennie minden háztartásban.....!!!

Elnézést kicsit felháborodtam de azt hiszem jogosan....

Ki volt Dr. Ottó Warburg ? És hogyan jutott erre a felfedézre ?

Kísérletei során 42 állatfajnál alakított ki rákos betegséget kizárólag azáltal, hogy lecsökkentette vérükben a pH-értéket, és megfosztotta a sejteket az oxigéntől. Észrevette, hogy már enyhe savtúlsúly is drasztikusan lecsökkenti az a vérben oxigénszintet. A túlzottan lúgos vérben is csökken az oxigén mennyisége, de a fokozottan savas környezet sokkal nagyobb problémát jelent.

Kijelentette, hogy a ráksejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni. Az oxigén mennyiségének növekedése megakadályozza a rákos sejtek burjánzását, és végső soron - akárcsak a lúgos környezet - el is pusztítja őket.

JEGYEZZÜK MEG ! Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén. A rákos sejteknek mindig szélsőséges a pH-értékük, és oxigénhiány áll fenn bennük, míg az egészséges sejtekben enyhén lúgos a kémhatás és magas az oxigéntartalom.

Szóval kezdetben nem hagyhatjuk, hogy a szervezet elsavasodjon.

Fogyasszunk lúgosító ételeket mint pl :gyümölcsök, gyümölcslevek, zöld levelek, zöldséglevek, egyes gyógy-teák, gyökérfélék, nyers zöldségek, burgonya, csicsóka, uborka, tök, hagyma, fokhagyma, fűszernövények, búzakorpa, búzacsíra, teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, gesztenye, datolya, füge, 

A szervezet egy ideig képes elraktározni és közömbösíteni a savakat de egy idő után kimerűl, és elkezdi raktározni a szövetekben. Tehát elkezdi megmérgezni önnmagát. Ez drámaian hangzik. A szervezetnek semlegesítenie kell a bekerült savas elemeket, és ehhez lúgos, más szóval bázikus tartalékait kell felhasználnia - főleg kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és nátriumot -, amiket a csontokból, a fogakból, a porcokból és az izmokból von ki.

Ahogyan a sejtek elsavasodnak, még kevesebb oxigénhez jutnak egy részük abnormális, mutáns sejtekké vállik, és így kibírják a terhelést, képesek végtelen és rendszertelen burjánzásra. Dr.Otto Warburg szerint így keletkeznek a daganatos betegségek.

Ez nagyon érdekes: 

A kólának rendkívül savas a kémhatása - 2,5 -, és 32 pohár 10-es pH-jú vizet kell meginni utána, hogy semlegesítsük ! Egy pohár kóla 160 x 1020 mennyiségű oxigént köt le, amit csak 32 pohár lúgos víz tud pótolni.

És a cukrot kerüljük el nagy ívben mert nagymértékben megfosztja a sejteket az oxigéntől, úgy hogy magához köti. Így elősegíti a mutáns sejtek burjánzását.

Összegezve :

  • Fogyasszunk egészséges, lehetőleg lúgosító ételeket. 
  • Kerüljük a cukrot. 
  • Iktassunk be lúgosító kúrákat ehhez a tippünk : Tömény lucerna kivonat. 
  • Mozogjuk rendszeresen, hogy több oxigén jusson a szervezetünkbe. 
  • Igyunk elegendő folyadékot. Ha tehetjük alkalmanként lúgos vizet.
  • Próbáljunk annyi oxigént bevinni a szervezetünkbe amennyit csak tudunk. Ha erőnk engedi sporttal. Ha nem, vitamin partner tipp : Csepegtessük a poharunkba.

Ne savasodjuk tovább élünk ! 

Húúú de jó, hogy nálunk a csapból is lúgos, oxigénes víz folyik.

Imádom az Aquariont a fél tüdőmet adtam érte.

Szerintem ezzel már nagyon sokat teszek a családom egészségéért !

A bejegyzés trackback címe:

https://vitaminpartner.blog.hu/api/trackback/id/tr76805493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása